jarstahornet.blogg.se

Vårt liv hemma och på resa

Resa på 2 hjul är underbart!

Publicerad 2014-07-17 19:45:48 i Allmänt,

 
Vi startade med en skön trip ner till Göteborg, kanonhytt.....lägger upp bild sen.
åkte mot Kassel och fick lite otäckt regn på oss. Hamnade i Fulda för natten där vi skulle kika på VM-finalen! När vi närmade oss så var det som en världsomsegling under havet. Stannade till på en mack för att tanka och fråga efter hotell, vi skrattade så vi nästan kissade på oss och kunde konstatera att vi inte var gjorda av socker.....
 
Så häftigt att vara på plats  är de blev världsmästare. Har lagt ut klipp på Instagram (@wiklundhelena) och Facebook. Har de på mobilen så de kommer inte upp här nu.
 
Fortsatte söderut och värmen, solen kom. Rhonedalen, med inköp av ett par trevliga flaskor i norr, St Joseph, som exporterade till en svenska i Uppsala. Vad är oddsen på det? 
 
Fortsatte ned söder ut i en otrolig värme och landade i Pont-St-Etienne där de riggade för kvällsmarknad. Detta gjorde de varje onsdag i juli och augusti. Så imponerade över engagemanget.
På kvälen klockan nio var det 32 grader. Helt otroligt. Beslutet blev att lämna redan kl 7 nästa morgon innan hettan blev outhärdlig. Drack en espresso innan vi lämnade och satsade på Medelhavet.
Hamnade längst ut på en udde - Cap de Agde - åt lunch
Efter en underbar lunch så åkte vi i en hysterisk värme mot vårt boende (bokat i blindo på nätet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela